Theatervoorstellingen Limburg


Theatervoorstellingen Limburg, de provincie van gezelligheid en vermaak. Bent u op zoek naar een theater in de provincie Limburg, dan bent u op de juiste plaats aangekomen. In provinciehoofdstad Maastricht kunt u genieten van allerhande voorstellingen in Theater aan het Vrijthof, maar ook in plaatsen als Valkenburg, Roermond en Tegelen vindt u theaters.

Elk theater heeft zijn eigen voorstellingen en biedt voor iedereen een ruime keuze. U kunt in de theaters terecht voor verschillende genres, hieronder hebben wij een aantal voor u uitgelicht.

Bekijk alle theatervoorstellingen

Komedie voorstellingen in Limburg

Iedereen houdt van lachen toch? Komedie is dan ook een populair genre in de theaters in Limburg. Er staan talloze cabaretvoorstellingen geprogrammeerd in de theaters, maar ook stand-up comedy en bijvoorbeeld kluchten. Van de bekende namen tot nieuwkomers en regionale gezelschappen, het aanbod is zeer divers.

Heeft u bijvoorbeeld zin in een avondje ouderwets cabaret met oude rot in het vak Tineke Schouten of Youp van ’t Hek? Dat kan! Of bent u juist op zoek naar een voorstelling van het regionale jeugdtheater? Ook dat kan! Mogelijkheden genoeg!

Kinder voorstellingen Limburg

Theater is echt niet alleen voor volwassenen, er zijn ook verschillende voorstellingen voor kinderen. Theater Terra maakt bijvoorbeeld al jarenlang leuke voorstellingen voor de allerkleinsten en hun ouders of andere familie. Veel hiervan zijn gebaseerd op kinderhelden als Bumba de clown, Sam de brandweerman of bijvoorbeeld Bob de Bouwer.

De voorstellingen steken zo in elkaar dat het voor zelfs de allerkleinsten vanaf twee jaar ongeveer al leuk zijn. Kom bijvoorbeeld eens langs in Theater Landgraaf of De Oranjerie in Roermond.